fb_analytics
Logo
Αρχική Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ & ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ENTOΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ 

Οι παρακάτω τρόποι αποστολής αφορούν περιοχές εντός Ελλάδος: 
 
Παράδοση στον τόπο που ορίζει ο Πελάτης: Στην περίπτωση που το προϊόν αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο Πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη - μεταφορέα και ο Πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά, ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του Πελάτη. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON, αλλά τον Πελάτη. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON  επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση. 

 
Παράδοση σε μεταφορική της επιλογή σας: Στην περίπτωση αυτή, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά μέχρι το πρακτορείο της επιλογή σας και σας χρεώνει μόνο το αντίστοιχο ποσό. Το κόστος μεταφοράς από το πρακτορείο στο χώρο σας συμφωνείται και πληρώνεται από εσάς κατ’ ευθείαν στο πρακτορείο. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. 

 
Παραλαβή από το πρακτορείο: Με τον τρόπο αυτόν σας δίνετε η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το πρακτορείο της περιοχή σας. Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. 

 
Να γνωρίζετε ότι
Για κάθε προϊόν ένα ειδικά διαμορφωμένο σύστημα υπολογίζει τα ακριβή μεταφορικά του προϊόντος. 

Χρόνοι αποστολής: Ο χρόνος που απαιτείται για την έναρξη της αποστολής της παραγγελία σας είναι 48 ώρες (2 εργάσιμές ημέρες) εφόσον είναι ετοιμοπαράδοτα τα προϊόντα. Τα προϊόντα μικρού όγκου (π.χ. ηλεκτρικά είδη, οικιακά είδη, διακοσμητικά, πίνακες κλπ.) τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη ημέρα με courier και τα παραλαμβάνετε σε 1-5 εργάσιμες ημέρες. Τα υπέρβαρα ή ογκώδη προϊόντα, όπως (πχ. έπιπλα, στρώματα ύπνου, ομπρέλες βαρέου τύπου κλπ.), τα οποία είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στο χώρο σας και τα παραλαμβάνετε σε 4 έως 7 εργάσιμες ημέρες και σε ώρες που ορίζει η εκάστοτε μεταφορική, ενδεικτικά για Αθήνα 10:00π.μ εως 16:00μ.μ. 
 
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας στις απομακρυσμένες περιοχές στέλνει μόνο με την ΕΛΤΑ courier.( Courier: Με Courier έρχονται τα προϊόντα που έχουν περιορισμένο βάρος και όγκο). Η εταιρεία courier αναλαμβάνει την αποστολή στις απομακρυσμένες περιοχές χωρίς επιπλέον χρέωση, ωστόσο παραδίδει τα προϊόντα στο ταχυδρομείο της περιοχής και όχι στο τόπο παράδοσης. 
 
Για ιδιαίτερα βαριά ή ογκώδη προϊόντα, η εταιρεία στέλνει τα προϊόντα μέσο μεταφορικής. 
 
Να γνωρίζεται ακόμα ότι οι μεταφορικές εταιρείες στους παρακάτω νομούς Γρεβενών, Ημαθίας, Καστοριάς, Κιλκίς, Λασιθίου, Μαγνησίας, Πέλλας, Σερρών, Τρικάλων & Χαλκιδικής δεν διαθέτουν πρακτορεία μεταφορών για Παραλαβή από το πρακτορείο, αντί αυτού η εκάστοτε μεταφορική επικοινωνεί με τον πελάτη και δίνουν ένα σημείο ώστε να γίνει η παράδοση των προϊόντων. 
 
Ανωτέρα βία: Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SWEET MAISON ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Εάν ο Πελάτης κρίνει ότι δεν έχει πλέον συμφέρον από την εκτέλεση της παραγγελίας, δικαιούται να καταγγείλει τη σύμβαση πώλησης και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON υποχρεούται να του επιστρέψει το τίμημα καθώς και κάθε άλλο ποσό που είχε πληρωθεί στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης. 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Για αποστολές εκτός Ελλάδος είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON. 

 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sweetmaison.gr παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων μέσα από τις σχετικές διαθέσιμες μεθόδους αποστολής. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόντα που αυτός επιθυμεί, καθώς και τον τρόπο αποστολής και πληρωμής τους. 

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι μεταβαλλόμενη διαρκώς και για κάθε προϊόν ξεχωριστά. Πριν την επικύρωση της παραγγελίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON οφείλει να ενημερώνει επαρκώς τον ενδιαφερόμενο αγοραστή για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας του καθώς και για το χρόνο κατασκευής τους ιδίως στις περιπτώσεις που πρόκειται για προϊόντα ελληνικής κατασκευής τη δεδομένη χρονική στιγμή της παραγγελίας. Η ενημέρωση γίνεται πριν ή και κατόπιν της παραγγελίας, είτε τηλεφωνικώς από το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων, είτε μέσω e-mail εάν η επικοινωνία με το πελάτη γίνεται μόνο μέσω e-mail. Αναφέρεται ρητά ότι η ενημέρωση αυτή δεν δεσμεύει την εταιρεία με οποιονδήποτε τρόπο. Ιδιαίτερα σε περιπτώσεις ετεροχρονισμού (ημερολογιακής απόστασης) της ενημέρωσης από εμάς μέχρι τη κατάθεση χρημάτων προς επικύρωση της παραγγελίας καλό είναι ο εκάστοτε πελάτης οφείλει να ενημερωθεί για τη διαθεσιμότητα και τον χρόνο κατασκευής. 

 
ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν ως τιμή Internet συμπεριλαμβάνεται ο αναλογών Φ.Π.Α 24% και είναι η τιμή που ισχύει για κάθε κωδικό προϊόντος ανά τεμάχιο. Η τιμή Internet ισχύει με οποιοδήποτε τρόπο και εάν γίνει η παραγγελία είτε μέσω του site μας διαδικτυακά, είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω του φυσικού καταστήματος της εταιρείας μας. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και μπορεί να διαφέρουν από τα ίδια τα προϊόντα (πχ εξαρτήματα όπως πόμολα μπορεί να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα). Οι διαστάσεις των προϊόντων αναγράφονται κατά δήλωση του κατασκευαστή και μόνο για λόγους ενημέρωσης. Ειδικά τα χρώματα των προϊόντων μας μπορεί να διαφέρουν από τα χρώματα των φωτογραφιών λόγω ανάλυσης οθόνης ή εκτύπωσης. 

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας του προϊόντος που διατίθεται σε προσφορά, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες. 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sweetmaison.gr της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SWEET MAISON επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό. Προς ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε ότι ενδέχεται κατόπιν της παραγγελίας και πληρωμής αυτής, να τροποποιηθεί το κοστολόγιο του προϊόντος με αποκλειστική ευθύνη του προμηθευτή - κατασκευαστή. Στην περίπτωση αυτή, ο καταναλωτής θα ενημερωθεί άμεσα από την εταιρεία προκειμένου να καταβάλλει τη χρηματική διαφορά και να διεκπεραιωθεί η παραγγελία του, διαφορετικά δύναται να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης κατά τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται στο σχετικό κεφάλαιο. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη και απρόσμενες αναπροσαρμογές στην τιμολόγηση των προϊόντων εκ μέρους του προμηθευτή - κατασκευαστή κατά την αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος για τα οποία ο πελάτης θα ενημερωθεί πριν την επικύρωση της παραγγελίας. Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία, σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, αλλά και περιγράφεται με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήστε μαζί μας. 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON συμπεριφερόμενη πάντα δυνάμει της αρχή της καλής πίστης και της ασφάλειας των συναλλαγών, να αποδεχθεί παραγγελία και να συνάψει πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, λόγω τυπογραφικού ή μηχανογραφικού λάθους, με τιμή εσφαλμένη δηλαδή διαφορετική από την ισχύουσα με βάση την τιμολογιακή πολιτική της για το εν λόγω χρονικό διάστημα. 

 
ΛΟΓΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας για όλους τους κάτωθι περιγραφόμενους λόγους και δύναται να απαιτηθεί επιπλέον χρόνος παράτασης. Σας γνωστοποιούμε ότι μια παραγγελία ενδέχεται να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους που αναφέρονται ενδεικτικά: 
Για καθένα από τους προαναφερθέντες λόγους (με εξαίρεση την τελευταία περίπτωση), η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON θα σας ενημερώσει άμεσα είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), είτε τηλεφωνικώς και σε περίπτωση που ο χρήστης δεν επιθυμεί την ολοκλήρωση της παραγγελίας του υπό των συνθηκών αυτών, δύναται να υποβάλλει αίτημα υπαναχώρησης κατά τους όρους και προϋποθέσεις που περιγράφονται στο σχετικό κεφάλαιο. Συνακόλουθα, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ SWEET MAISON δεν φέρει καμία ευθύνη για θέματα και ενέργειες που δεν ανήκουν στην «σφαίρα» της δικής της υπαιτιότητας και αντιθέτως προβαίνει σε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. 

 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 

Σας ενημερώνουμε ότι τα περισσότερα προϊόντα παραδίδονται αμοντάριστα μέσα στην συσκευασία τους αφενός για να προστατεύονται κατά την διάρκεια της μεταφοράς τους ώστε να φτάσουν ακέραια στην κατοχή σας και αφετέρου γιατί η μείωση του όγκου του προϊόντος θα λειτουργήσει καταλυτικά στην εύκολη μεταφορά και το μεταφορικό κόστος του. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, στις συσκευασίες των προϊόντων θα βρείτε οδηγίες συναρμολόγησης (όπου αυτές διατίθενται από τον εκάστοτε κατασκευαστή) και όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται, ενώ στα περισσότερα προϊόντα σας παρέχουμε επίσης και τα απαραίτητα εργαλεία που ενδέχεται να χρειαστείτε. Για οποιαδήποτε απορία έχετε παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης ή το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας. 

Ειδικότερα όσον αφορά τα προϊόντα εισαγωγής, η κείμενη νομοθεσία επιβάλει να παραλαμβάνονται από εμάς και να παραδίδονται σε κλειστές συσκευασίες. 

Εάν κατά τη παραλαβή διαπιστώσετε οποιαδήποτε φθορά, έλλειψη τεμαχίων ή εξαρτημάτων όπως και ενδεχόμενη απόκλιση από τη περιγραφή του προϊόντος στο www.sweetmaison.gr, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα επικοινωνώντας με το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας μας ώστε να αποκαταστήσουμε τη ζημία και να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας όσο το δυνατό πιο σύντομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αιτούμενοι ανταλλακτικά από τον εκάστοτε εισαγωγέα, θα σας τα αποστείλουμε στη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας σας, ενώ θα σας ενημερώσουμε και για τον χρόνο παράδοσης που θα εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών που θα μας υποδείξει ο προμηθευτής – κατασκευαστής.